Over ons

Kevin en Peter zijn gefascineerd door de snelheid waarmee innovatieve tech-oplossingen de markt bestormen. Sinds 2022 heeft kunstmatige intelligentie hun bijzondere aandacht. Beiden hadden ze de wens een podcast te starten over dit onderwerp zodat het bewustzijn rond AI vergroot wordt. Zo gezegd, zo gedaan!

Wie zijn Kevin en Peter?

Peter van Aalderen

In 2012 startte Peter een internetbureau met de ambitie om digitalisering in te zetten om de wereld mooier te maken. Nu, in 2023, werken er bij zijn digital agency genaamd BTTR, ongeveer 40 specialisten aan complexe digitale vraagstukken. Onder andere Royal Flora Holland, Koninklijke Horeca Nederland, De Jaarbeurs en de Koninklijke VHG zijn organisaties waar BTTR innovatie brengt door inzet van hun technische producten en diensten. De ambitie waarmee Peter startte in 2012 is nog altijd onveranderd: digitalisering inzetten om de wereld mooier te maken. Vanuit die ambitie is zijn bovenmatige interesse in AI ontstaan.

Kevin Ike

Sinds groep 5 van de basisschool heeft Kevin al een passie voor filmen. In 2016 is Kevin gestart met videoproductiebedrijf ‘van Ei naar Kip’. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een team van drie enthousiaste filmmakers en produceren ze dagelijks bedrijfsfilms, webinars en podcasts. Van Ei naar Kip werkt voor o.a. zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en (semi) overheidsorganisaties. De interesse voor nieuwe technieken en ontwikkelingen is er altijd geweest, zeker nu met de opkomst van Generative AI.

Blijf op de hoogte en volg AI Verkenners op: